DOLANDIRICI Kizlar bebegim 4 gün sonra 6 aylik olucak ve diş çikartio dünden beri sancilanıo ve bugun sadece sabah yapti kakasini oda koyuydu baya diş kabizlik yapar mi
ecemm-6161 DOLANDIRICI ishal yapıyor canım benim bildiğim oğlumda suan pespese çıkartıyor diş sulu ediyor
DOLANDIRICI burcu1234 kabizlik sorunu vardi zaten ama duzelmisti bu ara yeniden basladi diştenmi doe düşümdüm bmde
DOLANDIRICI burcu1234 kabizlik sorunu vardi zaten ama duzelmisti bu ara yeniden basladi diştenmi doe düşümdüm bmde
DOLANDIRICI ecemm-6161 kabizlik sorunu vardi zaten ama duzelmisti bu ara yeniden basladi diştenmi doe düşümdüm bmde
Badem2021 Bende ishal yapıyor diye biliyorum ek gıdaya geçtiyseniz yemeğine Bi tatlı kaşığı zeytinyağı da ekleyin ek gıda döneminde oluyor genelde kabız
DOLANDIRICI Prensannesiyimm bnm kizimin zaten kabizlik sorunu vardi ama gecmisti yeniden basladi acaba diştenmi dedim bnde
Prensannesiyimm DOLANDIRICI evet canım olabilir dediğim gibi dişi çıkacağı zaman hem ishal hem kabız olur
Elifyankii3 Benimki kabız oluyor ya da çimdik çimdik yapıyor kakasını bir de yaptığı yer kankanın pişik Oluyorsa genelde diş kakası oluyo bizim kızarıyo
Gamzeburkan DOLANDIRICI bazı bebeklerde kabizlikta yapıyor. Mesela benim kızımda her dis döneminde kabiz olur bir kere baya bi yapamadı hemşiremize sordum dis kabizlik yapıyor dedi bende şaşırmıştım.