Umranmeto Merhabalar iyi akşamlar, 4 aylık oğlum var ve uyku düzenimiz yok. Anason çayı kullanan memnun olan var mı? Emzirmediğim için kendisine vermek durumundayım yoksa ilk aylar kendim içip sütten geçmesini sagliyordum
Hnm44 Umranmeto aynı soru geçiyor du içimden kızım 5 gün sonra 3 aylık olacak . Gündüz hiç uyumuyor 7 de kalkıyor gece on onbire kadar toplasan bir saat uyuyor bazen oda olmuyor . Gündüz anason versem biraz zararlımı . Beklim burda:)
Saziyersin Umranmeto ben anason yerine rezene veriyorum 2 3 cay kaşığı su niyetine bazen etki ediyor bazen etmiyor
Nursena0606 Umranmeto Bence vermeyin. Anason çok kuvvetli bir uyuşturucu diyebilirim. Ben kendim içsem bile sersemliyorum. Bebeğinizi uyutmaktan ziyade uyuşturur. Mal gibi olur. Onun yerine anason yağı ile karnını yağlayalirsiniz.
Eda14 Umranmeto ben ogluma 2 aylikken kullanidm1 hafta uykusunu duzene koydu biraktim 2 tatli kaşığı verdimm geceleri verdim ama gunduz vermedim hic yatmadan yarım saat once verdimm suan uykusu düzene girdi ve cok rahatim
Dideemmsss Ben kendim içtim bi kere anason rezene ıhlamur ve papatya çayı karışımını bebeğiim akşama kadar uyudu uyanınca sersemleyip ağlayamadan tekrar uyuyodu mal eder insanı o bidaha da asla kullanmadım😂🤦🏻♀️
Dideemmsss ikizannesiiii hazır çay değil. aktardan anason papatya rezene ıhlamur aldım 1 tatlı kaşığı (dolu dolu değil) rezene ve anasonu 1 su bardağı kaynamış suda 10 dk beklettim sonra bi çok az papatya çok az ıhlamur koydum 10 dk daha beklettim içtim
Minik1bey Hnm44 kendi adıma konuşayım yeri geldi 1 biberon anason verdim gözünü bile kırpmadı. Uyumayınca uyumuyorlar malesef 🤦🏼♀️
Umranmeto Hnm44 Bizde öyleyiz sabah 7 8 bi uyanıyor gece 11 12de yatıyor bi daha. Gündüz uykusu toplansınız 1 saat olur olmaz o kadar az yani
aylaamayorgun Hnm44 abi deli misiniz. 3 aylık bebek tabi ki düzensiz olacak. Sakın vermeyin 6 aydan önce karaciğere ciddi zararı var. Benim ki 7 aylık belki 50 dojtor gezdik. Bazı bebekler az uyur sakın bitki çayı verme dediler
Umranmeto Nursena0606 rakınında ana maddesi olduğu için çok kararsızım zaten ama uyuması gerekiyor bi yandan da. Rezene veriyordum pek işe yaramadı. Bi ara Mommy bliss kullandık oda pek yaramadı. Uyumuyor yani 🥲😅
Nursena0606 Umranmeto Yine en doğru kararı annesi olarak siz verirsiniz ama annem de vermiş benim haberim yokken ve çocuk gerçekten bir gün Boyunca mal gibiydi, sersem, uyuşuk, ağlamaya bile gücü yoktu. Biz denemiş görmüş biri olarak bir daha vermedik.
Hnm44 aylaamayorgun Gunduz hiç uyumuyo cevremdekioer verd diyor. Aslında bende karşıyım da. Diyorlar biz verdik bişi olmuyor Haftada iki üç ver diyorlar. Kafam çorba gibi :)
aylaamayorgun Hnm44 verme. Bugün değilse büyüynce çıkacak etkileri ortays. Biz verdik bir ley olmadıcılar hemen o gün sonuç bekleyebker. Beb 7 aydır daha uyku uyumadım vermedimde doktorlar çok karşı