Kuzucukumsu Merhabalar 2,5 aylık oğlum için kehribar kolye almak istiyorum çok huysuz ve salyalı oğlum.ama alıp da faydasını görebilir miyim emin değilim.takıp Fayda gören var mıfır aranızda? Bebeğiniz kaç aylıkken takmaya başladınız? Ve nereden aldınız
Esrasrcn Kuzucukumsu ben çok etkisini gördüm hiç salya sorunu yaşamadım, düzenli kullanımda huysuzluğunun azaldığında gördüm ve hiç diş belirtisi yaşamadan ağrısız diş çıkardık çok şükür
Gizoooo Kuzucukumsu vallahi hiç bir işe yaramıyor bence ben çok takmadım ama var ayrıca çok tehlikeli olduğunu okudum çocukların boğazını sıkabiliyormuş çok fazla ölen bebek olmuş. Kuzenim takıyor ama hala çocuğun salyaları akıyor
Nergisim09 Kuzucukumsu ben cok memnunum faydasını gördüm agız akması durdu vee dişleri o kadar cıktı hıc anlamadım valla hala da takıyoruz boynumuz dan hiç cıkarmıyoruz
Kuzucukumsu Gizoooo ya ben de korkuyorum boğaza takmaktan ama patikli tulumun altından ayak bileğine taksam diyorum
Nergisim09 Tinymom kuzum orjınal olduguna emın mısın serfıkası oluyo orda numarası var arayıp numarasını sorabılırsınız
Tinymom Nergisim09 çok emin olamadım ya sertifikası yok adam bize işte bi seei numara gösterdi toplu geliyor sertifika felan dedi bende netten baltım orijinal kehribar nasıl olur diye içinde hava kabarcığı , bazı boncukları çatlamış olması ve boncukların şeklinin birbirinden farklı olması yazıyordu benimkide böyle bilemedim
Nergisim09 Tinymom herkesın kendıne özel serfıkası var canım günahını alamam ama sahte olabılır benım serfikan bna ozel ve ewde
bsr5 Ben 5 aylıkken takmaya başladım ve çok faydasını gördüm. Salyası hiç kalmadı ve diş çıkarırken çok az sıkıntısı oldu. Huysuzluğa faydası oldu mu bilmiyorum zaten çok huysuz bi bebeğim yok ama salyasına çok iyi geldi. Eğer tanıdığınız bi tesbihçi varsa ondan alabilirsiniz.