Gokayimin-Annesi Oglum 3 ay 2 gunluk ve bugun cok uykuya direnmeye basladi ne yapsam uyutamiyorum tecrubeli anneler bi el atsaniz bana ♥️
1712Elifeda Gokayimin-Annesi Ben de aynı durumu dün gece yaşadım 2 saatlik uykuyla duruyordum bugün gündüz uyuttuklarımda ara ara uyudum öylr 😊 Ki bizim kız daha 1 ay 3 günlük ah bu cefakar anneler
Ysf-kn Gokayimin-Annesi evet bizimde oldu eşimle battaniye de filan sallıyoruz uyutmak için her yolu deniyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ alıştırma diyolar ama çaresiz kalıyorum napim
Ozgegzt Gokayimin-Annesi benim kızım da 3 buçuk aylık . Normalde uykumuz düzenliydi bu aralar uykuya tam dalamıyor. Uzun uyuyamıyor. Meme reddi de yapıyor. Çok zorlu geçiyor bu günler.
Gokayimin-Annesi 1712Elifeda ah ah dun gece den beri surekli mizmizlik kendini sıkıyo uykuya dalmak istemiyo
Gokayimin-Annesi Ysf-kn ah ah cok seye alistirma diyolar ama o uyumadikca ben uzuluyorum ve yoruldum yani
Gokayimin-Annesi Ozgegzt galiba aydan kaynaklanan bi durum surekli kucagimda durmak istiyo gozler kip kirmizi ama uyumak istemiyo yatagina yatirinca agliyoo
Pinar_04 Gokayimin-Annesi bnm. Bebeğim de tam 3. Ayın başlarında öyle yaptı huzursuz uykuda direnme meme emmeme şimdi 4 bitti daha yeni yeni iyiyiz yA atak diyorlar
1712Elifeda Gokayimin-Annesi Ay sorma canım ya gündüz hiç sorun yok 12 den sonraa çocukk durmuyor 4 e kadar uykusu var uyumuyor gazı yok karnı tok altını pisletiyor değişiyorum saat geçiyor acıkıyor öylr uyuyor arada bir yapıyor onu
Pinar_04 Gokayimin-Annesi 1 ay sürdü bebekten bebeğe degisiyr umarım bebeğin için kısa sürer gerçekten çok zorlu bir süreç Allah sabır versin inşallah 🙏
Canselsnl Benim de 4 ay 2 günlük uykuya inanılmaz direnç var ne yapsam kar etmiyor, küçük yatağında sallayarak uyuyordu hemen şimdi asla durmuyor
Gokayimin-Annesi Canselsnl benim ki de oyle surekli oyun istiyo konusmami istiyo uykusu geliyo yatiriyorum yataktan beri sesler cikariyo al beni diye cilve yapiyo yaramaz ☺️
idilolo Gokayimin-Annesi atak atak atak. Bir süre böyle devam edecek, korkmayın geçiyor benim 10 gün kaldı. İlk günlerde gecede 4-5 defa kalkıyordu şimdi 2-3