Zamanlagelen Evet yine uyku yine uyutamama yine sorular sorulaarr.Bu seferki sorum su olacak bebegim 2 aylik 2 aylik bebegin ayakta kalma suresi 1 1.bucuk saat deniyor.Uyandiktan 1 1 bucuk saat sonra uyutmaya calisiyorum yorulursa uykuya daha gec dalar vs bunlarin hepsini okuyorum kundak beyaz gurultu vs yapmaya calisiyorum burasi tamam ama gel gelelim uyuttum saniyorum 10 dk sonra uyaniyor gozlerini aciyor yani buna uyudu denirse tabii..E kisa uykular yorgun dusen bebeklerde olur deniyor yorgunluk zamanini kacirmamaya calisiyorum yine kisa uyuyor zaten uyutayim diyene kadar 1 saat geciyor ve 15 20 dk uyudugu icin geri esneyerek uyaniyor hep esniyor ve hep mizirdaniyor gun icinde 1 saat devamli uyudugu cok nadir hatta yok yani.nerede yanlis yapiyorum uyutmayi basaran uyutup evinin isini gucunu yapan annelere hayranlik duyuyorum gercekten.
Meleknazz Sallayarakmı uyutuyosunuz. Bizimki sallayarak uyuyodu ayagımda bırakınca uyanıyodu. Hiç bi iş yapamıyodum motor aldım besik motoru simdi ben ne zamn istersem o zamn uyanıyor
Zamanlagelen Meleknazz sallayarakta denedim bazen en fazla yarim saat uyudu genel olarak kundak yapip gozunu bir tulbentle kapatip kucagimda emzirme pozisyonunda pispisliyorum kucagimda uyuyor koyunca uyaniyor iste
Ceyhununtatlisannesi Zamanlagelen kucaginizda da uyutmayin yatağa koyun sizde yanına uzanın oda da karanlık yada los bir ışık olmasına dikkat edin bu çok önemli yatağa da ritmik bir şekilde pat pat vurun ve white noise sesini muhakkak açın
Meleknazz Ebruxx e bebekte varmı bilmiyorum. Ama ben bi uyku dan aldım. Gercekten mucize gibi hayat kurtarıyo. 300 liraya aldım.
Zamanlagelen Ceyhununtatlisannesi onuda denedim doktorumuzda soyledi yanina yat birde diye bugun denedim biraz agliyor uyumuyor