_Evlat_kokuSu_ Erkek isim lazim arkadaşlar ama böyle yeni nesil söylemesi zor değişik isimler hariç daha turk ismi yada bilindik istiyorum bn bır tane aklım da mesela Ali ismi cepte bulamaSak içimize sinen Ali ama başka ne isimler olabilir
Purpura26 _Evlat_kokuSu_ Bende Ali çok istiyordum ama eşimin tarafı hep ali 😃 3 hafrli isimler hoşuma gidiyor genelde benim
-1590sinem Han, cem, kemal, yiğit, Göktuğ, Gökalp,Mete,kadir, Hakan,kaan, Mustafa Oğlumun adı kayra ♥️
nilimsi _Evlat_kokuSu_ oğlumun ismi uygar. Biz de Ali ismini çok seviyorduk ama etrafımız hep Arapça farsça kökenli isimler. Koyu Milliyetçi degiliz ama Türkçe olsun istediğimiz için uygarı seçtik 😊
Evrim1906 _Evlat_kokuSu_ valla canım ben de klasikciyim oğlumun adı Ali Asaf şimdi 2.ye gebeyim oda erkek olursa Ömer koymak istiyorum Ali ismi çok güzel ama aklında bulunsun isim koyarken mümkün mertebe anlamlarına bak gerçekten ismim çok önemli karaktere yansıyor
_Evlat_kokuSu_ Evrim1906 Evet bnde Ömer çok beğeniyorum ama abimler e oğlum olursa Ömer koyucam dedim gittiler bnden önce koydular bilseydim soylemezdim 🤦🤦😊
Ysfefennannesi _Evlat_kokuSu_ Yusuf gerçekten erkeklere çok yakıştığını düşünüyorum anlamı da çok güzel
1ana_2evlat Ah ahh bende bundan muzdaribim 2 haftam kaldi doğuma Zeyd koyacağız ama acaba farkli isimlerde düşünsek mi diyoruz. Mesela yiğit ve yağız ismi de çok asil ve ağır hoş geliyor bana veya sizde Zeyd koyun :)