Caniminikisi SongulAsel 4 aydadamı atak var anam benımkı 3ay 20 gunluk 1 haftadır uyumuyo deli gibi uykusu var dalamıyo gece gunduz yok yanı
Deletedmom54554 SongulAsel 4 ay 22 gün dibinş yaşıyoruz uykusuzluk,mızmız,kucakta hiç yere inmez,emmez ve gece saat başı kalkar :(
Yazannesi1 SongulAsel ataksız olur mu 40 günü geçti ataktayız. Gazımız hala bitmedi. Ama gerçekten büyüdüğünü görüyorum sanki koca adam var karşımda 😬 öyleee geçiyor günler işte 🙈
Alin6272 SongulAsel umarım olmaz😂 3.ayda bi oldu sandım en zoru o dur bi 4 girdik tam 5 ay 3 günlük olana kadar uyku yok ağlama ememe neler neler
Bmelis Caniminikisi atak başlamış bizim de 3. Ayın sonuna doğru başladı. 4 ay 7 günlük hala aynı sorunlar devam ediyor :(
tugcedeniz Deletedmom54554 Bizde 3 ay 22 günlüğüz 🥰 oğlumda gece saat başı kalkar oldu ve kucaktan inmiyor bazen babasına bile gitmek istemiyor belim ayrıldı kaç gündür 🤦🏻♀️
Nehirvesma 3 ay 15 günlük hayatım toz duman. Emmiyor mama yemiyor uyumuyor sürekli ağlıyor ne yapacağım bilemiyorum.
SongulAsel Nehirvesma Nehirvesma beyaz gürültü ile deneyebilirsiniz işe yarıyo benimkinde az da olsa 🥰
Alin6272 Nehirvesma bizdede oldu o ay ama uzun sürmüyor uykuyla uyanıklık arasında besliyordum bende kafama beslenmesini çok takmıştım
SongulAsel Alin6272 benim ki de emmeyi reddediyo beyaz gürültü ile başa çıkmaya çalılıyoruz oda işe yaramazsa kucakta gezdirip sakinleştiriyoruz öyle emiyo bazen ayakta gezerek emiyoruz 😂😂😂
Leilabalim Bizde 4,5 ayligiz, benimki de oturarak emmiyor ayakda emiyor nedensa anlamadim, 4.ay aşılarını oldu gecen hafta bide o eklenince çok huysuzdu, uykusundan ağlayarak uyandı sürekli🤦🏻♀️
SongulAsel Leilabalim benim ki 4 ay 27 günlük hala arada ağlayarak uyanıyor 🤦🏽♀️ Aşıda etki edebilir belki🤷🏽♀️
SongulAsel Yazannesi1 ah ah büyüdükçe o hallerini bile özleyeceğiz doğduğu hallerine bakıyorum da gözlerim doluyor ne çabuk geçiyor zaman diye 🙈 göz yaşım pıt 🙈
Yazannesi1 SongulAsel bende öyle ve zaman öyle zalim ki bazı şeyleri unutmaya bile başladım😞 gün gelicek büyüyecekler çoğu beraber anımızı unutmuş olucam belki de 😞
SongulAsel Yazannesi1 ne yazık ki öyle o yüzden bol bol video fotoğraf çekmeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla 🥰