Munevverce sahrakytpe biz 5 gin kontrol amaçlı kaldık canim hic bir sorunumuz yoktu Allaha şükür ama çok gazlı bi bebekti prematüre bebeklerde oluyormuş bagirsaklar tam gelişmeden dogdugu icin
benaslindayohum Civcivim_mira rop icin 3 kere gittik 2 hfta arayla diger dediginiz testi bilmiyorum yaptilrsa haberim yok😊
Munevverce Ama üzülmeyin kizlae kizim 1 yasinda ve inanin 3 aylıkken gören prematüre oldugan inanmazdi. Annelik zor ve sabır istiyor prematüre annesi olmak daha sabr ve dikkat istiyir bebeğinize iyi bakarsanız hersey yolunda gider Hastanenin istediği tüm kontrol yaptırdık rop raporu nöroloji, kardiyoloji işitme falan vs hatta nöroloji her 3 bir kont istedi gittik hepsi çok şükür temiz çıktı tavsiyem sizden ne istediler yapmanız Bebeklerinizin çenesi güçsüz ve çabuk yorulduğu için emmekte zorluk çekiyorsa çene altından parmağınız ile ona destek verin biberon ile besleme yaparsanız sizi red edebilir prematüre bebekte anne sütü cok cok önemli eğer hemen toplansın istiyorsanız emzirmeye 2 kat önem verin👍
Ikizannesi5 Civcivim_mira evet yaptırdım 26 haftalik dogan ikizlerimde var bi tanesi rop hastasiydi 2.evre ve 3.evre operasyon ile halledildi korkmayın inanın haftası gayet güzel ikizlerimden sonra anladım 🙏
Civcivim_mira Merguse bera testi için nasıl randevu aldınız acaba devlet hastanesinde mi yaptırdınız bide kaç günlükken yaptırdınız?
sahrakytpe Civcivim_mira bizden sadece işitme testi istediler ve topuk kanı verdik o kadar . başka bir test istemediler canım . Küvezde filanda kalmadık biz hiç Allaha şükür . Sarılık değerlerimizde normal çıktı ama dpktor biraz sarılık var yüzünde emzir sürekli dedi .Tek sorunum fazla emmiyor . uyuyor genelde
Deletedmom4444 31+4 30 +6 iki premature bebikim var.Rop.muaynesi çok önemli onun gununu aksatmayin .Beta istenmedi.Noroloji ,kardiyoloji takibiyle ciktik.Cok sukur kizim 3 yasina gircek ,oglum 10 aylık sadece noroloji devam ediyor.
Deletedmom4444 Civcivim_mira O 29 haftadan kucuklerde ucretsiz devlet hastanelerinde raporla vuruluyor.29 haftadan buyukler kendileri vurdurabilirler.Solunum yolu enfeksiyonlarini onlemek icindi sanirim akcigerleri gelismediginden her turlu enfeksiyona aciklar.Fiyat olarak baya yuksek miktarı var.