karanbeyinannesi Ek gıdaya başlayacak olan anneler ilk hangi sebzelerden başlanır neler verilir bildiklerinizi yazın❤️
KaderturanAlp karanbeyinannesi ben havuç patates kabak dan başlafım meyve olarak da armut elma şeftali avakadoda verdim
zhrayca2001 karanbeyinannesi bizde bi yaklaşık 20 gün sonra falan başlayacağız 😇 ben kabakla başlamayı düşünüyorum tatlı şeylerle başlayınca sebzeleri çok yemediklerini söyledi doktorumuz 🤷♀️
1lina1anne Sanan_k karanbeyinannesi Kabak Balkabagi Patatez Havuç Yoğurt 3 gun kurali ile öglen saatlerinde baslayabilirsiniz daha sonra meyveler
Bademmmmmm KaderturanAlp bende şuan kabakla başladım yarın kabakta son gün patatesle devam edeceğim peki meyvelere ne zaman geçmem gerek
zhrayca2001 Bademmmmmm meyvelere ben 7. Ayda geçmeyi düşünüyorum önce tatsız olan sebzelerle tadım yaptırıp o tatlara alışmasını sağlamayı ardın dan 7. Ayında meyvelere geçmeyi düşünüyorum 🙈 1. Ay örnek ek gıda listesi buldum bitane onu uygulayacağım inşAllah
zhrayca2001 Bademmmmmm 6. Ayında yedircem canım ben onu bendeki listede o şekilde oluyo. Çay bardağı kadar yemesi gereken şey mesela 3 gün kuralına uydun baktın alerji olmadı max 1 çay bardağı istediği kadar yiyebilir dio benim listemde