TheBaby duyguanne 2 çocuğumdada cesaret edip takamadım kopar bişey olur dye. Öyle hatıra olarak duruyor kenarda. Hediyeydi çünkü biz almadık. Bize kalsa almazdık
Balkupum2505 duyguanne 1 yaşında halası doğum günü hediyesi olarak almış taktık ama diş dönemlerinde sürekli ısıriyodu şu ara cikardik
Yusufagahinannesi duyguanne 4 aylıkken taktım zaten kolunda bodynin altında kalıyor hiç çekme gibi bir davranışta da bulunmadı oğlum
Efemm duyguanne ben küçükken taksaydım dıyo gec olmadan tak istersen sonra taktırmıyor sürekli cekiyor bnde hatıra dursun dıyorum
Deletedmom27337 duyguanne 40 günlükken başladım 2 tane altın künye takılı sağ bileğinde. Sol bileğinde de kehribar bilekliği. Hiçte çekiştirmiyor. Artık kendinden bir parça sanıyor heralde 😂
Gmze1998 duyguanne Bebegin yüzünü çiziyor dış donemiyse takma derim yada dışarı gezmeye çıkarken falan takarsin
Yenidennn 2 aylıktan beri takıyorum, asla ne ağzın alır nede çeker. Sanırım kucukkenden beri takılı olduğu için alışmış durumda. Ayrıca hiç de dikkatini bile çekmiyor bilekligi oğlumun.