Pinkbery Kızlar sleam Anadolu yakasında iyi biyer varmı önerebileceğiniz. Kızımın adını dövme yaptırmayı dusunuyorum Birde iki ismi var melek Ece. Sadece ece ismini yaptırmak istiyorum saçmamı olur sizce😆 ikisi cok uzun gibi İlk dövmemde korkuyırum acıkcası😎
Yalin Pinkbery bagdat caddesinde barlar sokaginda vardi adini unuttum hala duruyor olmali dikkat etmedim. Agri eşiğin cok dusuk degilse dayanirsin bence cok agrili birsey degil tabi nereye yaptiracagina da bagli. İtalik ince bi font kullanirsa iki ismi de yazdirabilirsin buyuk ve kalin durmaz.
Icot Pinkbery İstanbul da değilim dövmeci önerim yok ama dövmeyi melek kanadı arasında Ece yazdırabilirsiniz. Ya da kanat altında. Hem melek hem Ece olmuş olur 🤔🤩
Pinkbery Sumeyyee Avrupa yakasındaysan Taksim'de var benim bildigim bi dövmeci. Çizen bayan ismi bi bak istersen bana cok uzak oluyo diye gitmiyorum yoksa iyi dövmeci kız
Pinkbery Hepimiz hemfikiriz kızlar ama cok buyuk birsey istemiyorum o yuzden modellere bakacagım😊 bana dövmeci lasımmm