pattisanne Deletedmom4444 Ben de tam post açacaktım 😅 gerçi benim Eylül kutum daha bugün geldi. Kutu da çıkmamış bu ay bana.
sevimlienerji VERA19 ailenin aylık geliri kısmını 10000 TL üstü yapın o zaman çıkıyor Ben öyle yaptım her ay çıkmaya başladı
Deletedmom4444 Mom544154 Ben surekli güncel tutuyorum canım.Arada degistiririyorum profili 2 hesabim var mutlaka birine cikiyor 🙈
Deletedmom4444 Annee38 Yok para yatirmiyoruz.Profil düzenliyoruz ona gore kutu geliyor deneme urunleri ancak bazen normal buyuk urunlerde geliyor.Bizden de yorum istiyorlar.
Cemre_61 Deletedmom4444 profili güncel tutmak nasıl oluyo acaba hiç bilmiyorum hesap açtım ama merak ettim 🥰
Deletedmom4444 Mom544154 Yap canım bide olabildigince profilin zengo olsun 🤓Biz fakirlere yoksa birsey cikmiyor.
Deletedmom4444 Zelisskk Dene bunu die bi site var uye oluyorsunuz.Profiliniz guncel tutuyorsunuz her ay deneme urunleri gondeeriyorlar sizde yorum yapiorsunuz.
Deletedmom4444 Zuhallkahraman Allah Allah bende 3 senedir uyeyim.İlk 2 kutu geldi sonra guncellemedim.Guncelledigim andan beri nerdeyse her ay kutu geliyor.Profiliniz zengo olsun 🤓Yoksa gelmiyor.