Aysql Prenses0909 doğduğunda koyu mavi gibiydi 5 ay bitecek Açıldı rengi maviş kaldık inşallah da böyle kalır 😍
Kbraldmr69 Prenses0909 benim kızımında doğuduğunda koyu maviydi şimdi açık mavi oldu 3 aylık inşallah değişmez 🥰
Gulzar Prenses0909 koyu maviler değişip kahve rengi oluyor oğlumunki griydi değişir sandım değişmedi gri içinde yeşil yansımalar giydiği tişörte göre değişiyor anlamadık bizde🤦🏻♀️
Kazra Prenses0909 Benim kiziminda dogdugunda acik maviydi 1yasindan sonra yesil oldu suan 4 yasinda ve yesil gözleri. büyük ihtimal renkli kalir oglum dogudunda kahverengiydi ve degismedi
Ladyofdark 6 aya kadar değişirmiş doktorum öyle söyledi bizim de koyu maviydi şimdi açık mavi 4,5 aylık bakalım 6 aydan sonra ne olur 😊🥰
Aysql Prenses0909 yok benim gözlerim yeşil annem babam kardeşlerim sen yeşil, eşimin gözler kahverengi onlar da kahve ve yeşil var
Kazra Prenses0909 Prenses0909 canim ben ve esimde kahverengi glz rengimiz benim anne tarafim mavi ve yesil tek. Allahim vergisi kizimda yesil oldu. Halasi mavisse olma orani büyük. 😘
GizemEEA Kızımın gri gibiydi yaşına kadar öyle kaldı sonra kahverengi oldu şimdi oğlumun laci gibi 1 buçuk aylık ne olur bilmiyorum mavi kalsın isterim ama bakalım