Ysf-kn Geceleri bebeğimin burnu tıkanıyor ya sabahları nefes zor alıyo tecrübesiz bir anneyim nasıl engellerim oda çok sıcak ondan mı üstünü penye battaniye ile örtüyorum birtane tek kat pijama giydiriyorum yaptığım yanlışlar nedir de burnu tıkanıyor ki🤷🏻
AysunCeysina Ysf-kn hergun odayi havalandırın ve burnunu surekli izotonik su veya serum fizyolojik ile temizleyin. her mamadan once ve yatmadan oncehem daha huzurlu uyurhemde burun tıkanıklıgını onlersiniz.
AyktAysglAda Ysf-kn merhaba benimde ilk gebeliğin deneyimsizim bi ara tikandi korktum bebehim nefes alamaz oldu ve çok önemli konu yatmadan önce emzirmeden önce damla veya sprey sıkın ama once bi delige damlatin bekleyin ordan nefes aliyosa sonra diger delige 30 sn bekleyin genizinden yuttugundan emin olun yuzunu eksitir yada agzini buruşturur sonra çekin sümüğü
Ysf-kn AysunCeysina Evet içine su sık adan direk çekiyorum aspiratör ile yanlışmı olur ki içine serum sıkmam gerekirmi sabahları açıyorum zatnede olmasını engelleme imkanım varmı havalandırma zaten yapıyorum da biraz daha dikkat edeyim
AysunCeysina Ysf-kn burnuna serum sıkmadan aspiratörle cekersen bisey gelmez ki gelir ama cocugunuz cani yanar izotonik su sıkmanın amacı genizdeki akıntıyı buruna ladar indirip ordan temizlemek ve icersinde buyuk katı sümükler varsa onları yumuşatıp temizlemek serum sikmadan temizlemeyın. saglikli temizleme olmaz zaten