Melda Bexero 403 tl Menveo 293 tl. Yaptıranlar var mı?konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Deleted0089 Melda benim Dr um 2 yaşında tek doz yapılan varmış onu önerdi oyuzden daha yaptırmadim 13 aylık kizim
Svg Melda bende yaptırmadım benim dr’um 3 doz dedi. 3ay 5ay ve 13ayda yapılması lazımmış ama sağlık ocağında ki hemşiremiz 1 yaşında yaptır gerek yok dedi. Yaptığı karma aşısının içinde menenjit de varmış. Ağır bir aşımıymış bebekte ani şok ani ateş yükselmesi yapabiliryormuş. 1 yaşında yaptırcam bende.
Melved80 Melda bizim doktorumuz da hemşiremiz de önermedi içerisinde yüksek oranda civa var dediler karma aşılarının içinde var dediler bi de madem bu kadar önemli bi aşı tüm dozlarını yaptırırsan 1000 tl tutuyo neden bu kadar pahalı dedi drmuz o yüzden vazgeçtik biz yaptırmaktan
[silindi] Melda bizim 6. Ayda yapti doktorumuz 293 lira olandan yapti ama ikinci dozu diger asidan yapicak sanirim. Ates vs hicbisey yasamadik huysuzluk bile yapmadi ama sanirim bacagi acidi ayaginin uzerine baskmak istemiyor
Tontisimm Valla bexero 3 doz önerdi doktorumuz gerçekten çok pahalı yani devletin bu konuya el atması lazım. Gerekli bir aşı, neden bedava yapmaz kiii!! Mecbur yaptırıcaz🤷🏼♀️
BelisM Tontisimm kesinlikle ya. Devletin hala bu gibi durumlar için bütçe ayıramaması çok üzücü. Keşke bununla ilgili bişeyler yapılabilse ya😞 zamanında ücretli olup şuan rutin aşı takvimine giren ve ücretsiz olan aşılar var.inşallah en kısa zamanda diğer ücretlilerde öyle olur
BelisM Svg bilmediğim için soruyorum. 1 yaşına kadar ya bu mikroba yakalanırsa. O zamana kadar nasıl korumalıyız bunu da söyledi mi sağlık ocağı hemşiresi. Karma aşının içeriğiyle bu aşılar tamamen farklı şeyler çnkü farklı bi mikrop bu menenjit.
Deletedmom200 Svg a tipi ve b tipi farklı bı menenjit virüsü ıve devletin yaptığı asi o hastalıktan korumuyormus
Gzdymn Svg aynısını bizim sağlık ocağındaki drumuzda söyledi ama kendi drumuz yapalım dedi. Kafam karıştı benimde
Glitter BelisM bu suriyelilerlr gelen bir virusmus, orta doguya ozgu bir menenjit turuymus. Bizim doktorumuz da 1 yasinda dedi ve o zamana kdar bebeginizi fazla kalabalik yerlere sokmayin dedi
Glitter BelisM bu suriyelilerlr gelen bir virusmus, orta doguya ozgu bir menenjit turuymus. Bizim doktorumuz da 1 yasinda dedi ve o zamana kdar bebeginizi fazla kalabalik yerlere sokmayin dedi
BelisM Melved80 yapılan aşıların birçoğunun içeriği öokta masum değil aslında gerek devlet aşısı olsun gerek özel aşı civa falan dediğiniz şeylerin birçoğu birçok aşıda var ama işte bu gbi durumlarda kar zarar dengesine bakılıyo civadan korucam derken daha kötü hastalıklara yakalanıp daha kötü sonuçlar doğabiliyo bunları çok iyi araştırmak lazım
BelisM Gzdymn çocuk doktoru bu işin uzmanı sonuçta her doktorun uZmanlık alanı farklıdır.sağlık ocağı doktorunu küçümsemek istemem ama uzman doktorlar kendi alanlarıyla ilgili güncel kongrelere katılıyolar yeni türeyen hastalkları sebeplerini tedavilerini yakından takip ediyolar kendi uzmanlık alanları sonuçta ben bu şekilde düşünüyorum ve kendi çocuck dr muZ ne derse onu yapıyorum
Ftmsnny Melda bexseroyu 3. Ve 5. Ayda yaptırdık. B tipi menenjit aşısı olarak geçiyor be şuan en yaygın bu menenjit tipiymiş