Zeyzey2019_ Hanifeckr karma aşı başka şey verem aşısı başka aşıdır. Yan etkileri de bebeğe göre değişir. Verem aşısından sonra 3 gün aşı yerine su değmemesi gerekiyor.
Hanifeckr Zeyzey2019_ 3 tane vurdukları için ben bir tanesini verem aşısı diye biliyorum o yüzden öyle sordum
Zeyzey2019_ Hanifeckr 3 aşı olduğu için biraz ateşi çıkabilir ama çıkmayabilit de. O aşı dönemi kızımda çok uyku yapmıştı resmen 2 günü uyuyarak geçirmişti. Başka yan etkisi bizde olmadı.
Lulemom Hanifeckr verem aşısı ayrı karma aşısı ayrı. Yaparken 3 aşı oluyo. Verem, zaatüre, karma (difteri, tetanoz, boğmaca) diye biliyorum. Biz bi sorun yaşamadık
ketcapli_lahmacun Hanifeckr her bebeğin bünyesi farklıdır. Bizde hiç bir sorun olmadı. İlk gün hafif ateş oldu. 3 gün banyo yaptırmayın denildi.
hlebz5255 Bizde yeni yaptrdk tüm gün uyumustu resmen hic hali yoktu emiyodu uyuyodu gece bile öyleydi atesimizde en yüksek 38di cok kalın giydirmemstm aşıdan gelince arada zıbınla duruyoduk atesi ckmasn diye cok şükür sorunsuz atlattk
Hanifeckr hlebz5255 şuan öyle emiyor uyuyor biraz huysulığumuz var ama biz kolik bebek olduğumuz için o yüzdendir diye düşünüyorum. Ateşimiz şuan için yok 36 derece gözüküyor