balyavrum1 Kızımın Bıngıldağı hala kapanmamış Bir yaşında bugün doktora gittim 2.1 santimlik açıklık var dedi normalde kapanması gerekirdi dedi sizde öyle bir şey olan var mı
Minikburun balyavrum1 14 aylık ve hala baya açık 😬 kafa yapısına bağlı değişkenlik gösterir dedi doktor 18 aya kadar normalmis
CigdemAslan balyavrum1 Bebeğim şuan 13 aylık bizim taa 4 aylıkken kapandı.Erken kapanma sorunu vardı bizdede şükür bir sıkıntı olmadı. Hiç paniklemeyin önemli olan kafa yapısı ve çapı.Doktorlar onu kontrol ediyor.Yaşı ilerledikçe Kapanır meraklanmayın.
balyavrum1 Minikburun doktora göre değişkenlik gösteriyor sinir oluyorum anneyi panikletrn normalini bozan doktorlara 😡
balyavrum1 CigdemAslan başı çevresi iyi dedi doktor ama şimdi kapanması lazımdı bıngıldagı dedi gelişimini etkiler dedi canımı sıktı
DBurcuE balyavrum1 Hic caninizi sıkmayin, endiseleniyorsaniz da baska bir doktordan da fikir alin. Panik yaratacak konusmalardan hic hoslanmiyorum bu sekilde. 🤷♀️
iki_prens_annesi_ balyavrum1 19 aylık hala açıklık var tam kapanmadi doktor 2 yasina kadar kapanir dedi
Kardi_13 balyavrum1 Ablamin oğlu 22 aylık hala acik 1 cm kadar kalmış 2 yaşına kadar bekleyelim demişler benim kızımda 13 aylık ve hala on bıngıldagi duruyor 18 aya kadar kapanması gerekiyor ama 2 yasa kadar bekliyorlar sonra testlere gönderiyorlar