Arkadaşlar merhaba, oğlum 1 yaşında ve emmeyi reddediyor neden böyle yapıyor anlayamıyorum. Düzenimiz son zamanlarda günde 4 kere üzerine kuruluydu bayağı azalmıştık. Daha doğrusu oyuna çevirmesin diye ben o şekilde düzenlemiştim. Sabah uyanınca, öğle uykusundan sonra, gece uykusundan önce, 1 kere de gece uykusunda. Son bir haftadır gece uykusundan önceki emmeyi asla istemiyordu ben de tok olduğu için istemediğini düşünüp çok ciddiye almadım açıkçası gece emzirdim. Çünkü akşam yemeğini 6 gibi yiyoruz, üstüne meyve vs yiyor tok olması normal. Ancak son 2 gündür asla emmiyor. Dün sabah emdi orada bitti. Gündüz kaç kere teklif ettim ama istemiyor hatta ağlıyor bakıp bakıp. Gece uykusunda emdi bir tek uyku sersemi. 4. Aydaki meme reddi gibi bir şey anlayamadım. Uzun yazdım kusura bakmayın durumu açıklamak için. Bir yerde hata mı yapıyorum, bu aylarda böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim. Sütüm zaten azaldı biraz daha böyle giderse hepten kesilecek diye üzülüyorum 1.5 yaşa kadar emzirmek istiyordum.