Alperiminannesi 1 buçuk yaşında oğlum var ve su 1 haftadır sağ göğsünü emiyor geri çekiyor ve reddediyor öbürünü emiyor emurundede süt kalmıyor çok emdiginden bidahada almıyor ne yapmam gerekiyor
Wonderm Alperiminannesi sağ göğsünüzü verir gibi sol göğsü verseniz? Yani kucağınıza almayıp dışa doğru sanki sağ memeymiş gibi verseniz emer belki. Biz öyle yapmıştık işe yaradı ama bebeğimiz küçüktü 1 yaşında bu numarayı yutar mı bilemedim
Gizem_92 Alperiminannesi bizde 1 yaşında aynı problemi yaşamıştık gündüz solu emerdi sağı hiç emmezdi. Bende geceleri hep sağı verirdim uyurken sabaha kadar öyle öyle alışmıştı ikisini de emmeye. Gece emziriyorsanız deneyebilirsiniz 🙂🤗
Alperiminannesi Wonderm gece bile vermeye çalışırım iki çekiyor sonra mama diye sola geçiyor soldada fazla sut yok ne yapacam bilmiyorum memeye düşkün sürekli meme diyor yemek filan hiç bişey yediremiyorum
Alperiminannesi Gizem_92 benimki biliyor gece veriyorum ama olmuyor meme emecem diye yemek dahi yemiyor iki çekiyor sonra anlıyor sola geçiyor
Alperiminannesi Bide ben memeyi kesmeye çalışıyorum fikri olan lütfen yazsın nasıl kesebilirim denemediğim tur kalmadı gece verdim gündüz vermedim ama gene aynı ne yapacam bilmiyorum