Ekinkose Güzel anneler evden cikmadan önce bebeginiz mi hazirlaniyor sizmi? Bizde önce ben hazirlaniyorum sonra bebiş giyiniyor cunku o zamna kadar eski bezine yapsin çişini kusuyorsa eski kiyafete kussun huzursuzlanmasin diye bekletiyorum👩👦
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ekinkose Önce ben. Sonra kızım. Tuvalete tutup ayakkabı giyip hemen çıkıyoruz.
hyt_50 Ekinkose Ben ilk önce bebeğimi hazırlıyorum önüne önlük takıyorum sonra ben hazırlanıyorum çıkarken de önlüğü çıkarıp mont yada battaniye sine sarıp çıkıyorum🙃
Elifkzlcn Ekinkose Bende önce oğlumu hazırlıyorum çünkü şalımı falan bağlandığımda terliyorum onunla uğraşırken ilk o sonra ben
Selma-aygun37 Ekinkose kızın altını alıyorum poposunu açık birakiyorum 15 dk hem beni aramıyor o sürede hemde ben hızlıca hazırlanmış oluyorum sonra kremini bezini üstünü başını halledip çıkıyoruz önce onu hazırlasam ben hazırlanana kadar kıyamet koparır
Tortilla_ Ekinkose Önce kıyafetlerimizi hazırlıyorum. Sonra kendim giyinip bir iki birsey sürüp sonra kızımı giydiriyorm
Anneolmakk Ekinkose Önce kızımı hazırlıyorum. Kendim önce hazırlanırsam kızımı hazırlayana kadar kan ter içinde kalıyorum 😁
Zlm Ekinkose kız uyuyoken hazırlanmaya başlamışsam önce kendim ama kız uyaniksa önce kızı hazirliyorum
Merve201119 Ekinkose önce ben sonra oğlum giydiririm ben hazır oldummu sadece oka adapte oluyorum çünkü
efelettin Oğlum küçükken ilk ben sonra oğlumdu şimdi ilk oğlumu hazırlıyorum ben hazırlanırken yanımda beni izliyo zaten konuşa konuşa hazırlanıyorum. 😍 hatta bazen ne giyiyim diye ona soruyorum 🤓