Altayyas Merhaba anneler ! 4 ay aylık bebeginizin bouyu ve kilosu kaç? Benim olglum 7400 kg 64 boy bouyu sanki kısa geldi erkek çoçugu için yoksa normal mi ?
Yazannesi1 Altayyas merhaba ☺️ Doktorunuz ne diyor bu konuda çünkü boy ve kilo çoğu zaman genetiğe bağlı oluyor. Benim bebeğim 4 ay 20 günlük 71 cm bende eşimde minyon insanlar değiliz o yüzden doktor çok normal diyor.
Altayyas Yazannesi1 Kilosu gayet iyi dedi , bouyu da ileride uzara bilir dedi, tabi ben kısayım 1.60 bouyum eşim 186
denizzzz95 Altayyas Erkek bebek 4 ay 20 günlük 10 gün önce ölçtürdüm Kilo 8400 boy 69 cm anne sütü alıyoruz doğum kilosu 3500 dü🙏
Yazannesi1 Altayyas anladım bana çok kısa gelmedi bebeğinizin boyu. Genetik olabilir ☺️ Yada daha uzar
asli_gulmina Altayyas kızım 4 buçuk aylık 5300gram 55cm ama 32+3 1750 doğdu o yüzden bu ayda bu kiloda çok iyi kilosu dru öyle diyor
1Dost asli_gulmina prematüre annesi 🙃 bizde 29 hafta 850 gr doğduk geçen hafta 5 kg idi doktorlar şaşırıyor çok iyi bakmışsın diyor masallah diyim