Begooo Fks65 ikea antilop aşırı memnunum temizliği taşımasu güvenilirliği çok iyi ama satışta olmayabilir şu an
Mom_teacher Fks65 ikea antilop👍🏻 dahası yok valla çok para vermeye hiç gerek yok, hem kullanışlı, 1 antilopla oğlumu büyüttüm şimd aynısını kızıma da kullanıyorum
Fks65 Seyma_29_ peki bebeğim ondayken rahatça arkamı dönebilir miyim, yani sallanma devrilme gibi durumları var mı?
Fks65 Begooo evet ya aslında ilk sırada o var ama parça birleştirilip alındığında daha büyük mama sandalyeleriyle aynı fiyatlara denk geliyor, bir de katlanabilir olmaması iyi olmadı
Seyma_29_ Fks65 4. Aydan beri kullanıyorum kızım şuan 1 yaşında çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Dengesi gayet iyi. Katlayabiliyorum yer kaplamıyor
Begooo Fks65 şu an fiyatı kaç tl bilmiyorum tabii ama biz toplamını 200 tlye almıştık katlanır olmasının ne önemi var sizin için yanınızda mı taşıyacaksınız sürekli
kubrakurtaksoy Fks65 joıe mimzy LX mama sandalyesini aldım 1 haftadır kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Bir bakın isterseniz gayet kullanışlı ve sağlam