Yumurcakk Kızlar benim bildiğim pipi ucunda biraz et olmazmı ? Oğlum 3 aylık pipisi çekilmiş gibi resım atsam adminlrr kaldırırmı acaba ?
Ssdeniz Yumurcakk bizimde ayni o biraz tontislikten kaynaklaniyo bazen kayboluyo bazen cikiyo sanki bende doktora sormustum iyice hareketlenip kilo gittiginde ortaya cikar dedi. Bizimki 6.5 aylik 10 kg sizinki kac aylik acaba
Yumurcakk Nunuu Evet o yüzden sorma gereği duydum yok ucunda et yok sanki bnm bildiğim pipi ucu sarkıktır
Yumurcakk Tirtilinannesiii evet erkek evladı olan anneler bilir diye sordum admin müsade verirmi acaba ? Resım yüklememe hemen kaldırırmda gurbetteyim göstericek kımsede yok😂
Birmombirkidsss Tirtilinannesiii aynı anda aynı yorumu yaptık diyorum kullanıcı adları farklı yorumlar aynı acaba form hatamı verdi diyorum baktım sonları değişik cümlelerin😂
Yumurcakk Birmombirkidsss evet tatlım onu biliyorum sadece pipi formu sünnetli gşbimi değilmi diye merak edıyorm
Rainyellow Yumurcakk Yükle canım bakayım benimkinin de ucu açıktı çocuk cerrahına götürdük herşey normaldi normal olmayan pipileri gösterdi anlattı az çok bilgim var
Rainyellow Yumurcakk çiş yaptığı delik görünüyor normal hatta iyi birşey tıkanıklık olmaz her altını açmada pipisini geri ittir etrafında beyaz tabaka olursa onları nazikçe temizle
Oykuaygun Yumurcakk bazen benim oğlumda da oluyor nedenini hiç bilmiyorum. Ama bu peygamber sünneti denilen şeyi de bilmiyorum o yüzden doktora gösterilmesi daha iyi olur
Rainyellow Yumurcakk benim bebeğimin ki daha açıktı cerrah gayet normal dedi ben çok korkmuştum normal pipi deliğinden çiş yapıyorsa herşey normal 😅
Asdf66 Yumurcakk sıkıntı yoktur o zaman merak etmeyin. Büyüdükçe düzelecektir. Sünnetini de vaktinde yaptırırsınız.
ozgekzy Rainyellow sünnet derisini geri çekmek tehlikeli olabilir bebeklerde dar olabiliyor tekrar eski yerine getirilemeyebilir Buda pipisinin başının sıkışmasına sebep olabilir Allah korusun