2minno Songultugra Bende takip ediyim. Benim oğlum da da var. Kalorifer yakıyorm odaya kuru hava yapmasın diye üzerine şu koydum sabahları oluyor .
Sonsuzmutluluk Songultugra Doktora götürün daha çok küçük birşey yapamazsınız. Benim kızım bronşit tek öksürükle hastaneye götürdüm 3 gün peşpeşe götürüp ciğerlerini dinlettim 3 gün ciğere inip bronşit oldu. Duyduğum herşeyi de denememe rağmet etki görmedim
Saripapatyammm Songultugra Evde yapabileceginiz tek sey burnu tikaliysa temizlemek. Cok kücük doktora goturun 🌸 gecmis olsun
Mom44454 Songultugra doktora git aksatmadan bizimde öyleydi bronşları kabalaşmaya başlamış doktor eve göndersem bronşit olur dedi yatış verdi bize
bsra1321 Benim 4 aylık bebeğimde 10 gün önce aynıydı. Hırıltılı, balgamlı öksürüğü vardı. Hemen doktora götürdüm. Şuan bebeklerde rsv virüsü salgınmış. Evde hava ve antibiyotik ile geçti. Bu virüs hemen ciğerlere inip brontişe çevirebiliyormış
aselinannesi2 bsra1321 Benim kızım da hırıltılı öksürük oldu doktra götrdüm antipiyotik verdi . Ben ateşini düşürmeye çalşırken üşüdükoltuk altını ıslatyordm