05-05-2021 Bebeğim 5 ay 23 günlük kız bebeği ama hala kendi başına oturamiyo yan dusuyo acaba ne zaman kendi oturmya başlar
Annesininmiskokulusu 05-05-2021 Acele etme annesi benim oğlum da 5 ay 16 günlük çok oturmak istiyo oturtuyorm ama desteği bırakınca hop yıkılıyo bu tatlı hallerinin tadını çıkar yavaş yavaş alışacaklar 6. aydan sonra kendi kendilerine oturmaya başlıyorlar
Mys01-01 05-05-2021 cok erken canım bıDe 5 ay 29 günlüğüz sadece arka destek verıyorum emzırme yastıgı ıle u seklınde olan ama öne kapaklanıyor yavaş yavaş olacak ek gıda geçtik mama sandalyesınde dikleşmeye basladı
mutlucan 05-05-2021 kizim 8 aylikken oturdu tam anlamıyla bebekten bebeğe farklılık gösterir ama 5 ay çok erken
3MelekAnnesi3 05-05-2021 8 ay sonunda oturması beklenir 8 ay sonunda oturmazsa uzmanlar görüşmek iyidir
Cakiltanesi Annesininmiskokulusu bişey sormak istiyorum destek demişsiniz bebe yatmaz diye bişey gördüm omu oluyo destek dediğiniz
Annesininmiskokulusu Cakiltanesi Yok öyle şeyler hiç kullanmıyorum arkasına kendim oturarak tutuyorum yada her tarafına yastık koyuyorum
Oykuaygun 05-05-2021 oğlum 6 aylık mama sandalyesine oturtuyorum. Bebe yatmazın boşa masraf olduğunu söylediler hep
Anneolmakk 05-05-2021 Erken daha benim kızım 8 aylıkken oturdu kendi basına ilk, bebekten bebeğe değişiklik gösterebilir ama endişe etmenize gerek yok
sademinannesi 05-05-2021 benimde kızım 5 aylık destek vermeden oturursa bi kaç saniye sonra yıkılıyor yavaş yavaş kendilerini hazırlıyorlar