Yasoolin Bu sefer sorun bebekte değil bende bu saat olmuş hala uyumuyorum uyuyamıyorum bebeğim akşamdan beri mışıl mışıl uyuyor sende yat yani dimi ama yok dalamıyorum kafayı yicem ya sabahta cocuk uyanınca ağlaya ağlaya uyanıyorum uykum var diye
ecemm-6161 Yasoolin KUZum vesvese olıyor oyke oldu mu hemen nas felak ayetel kürsi ihlas Fatiha inşirah oku kendine üfle Du at o anında seytan açık kapo gördü mü vesvese cok verir Uğraşır senınlw aklına olmadık seyler geçirtir darlanırsın sıkıntı olır KUZum dediğimi yap hep bismillah cek uyu şimdi
Yasoolin ecemm-6161 valla aynen öyle kafamı koyuyorum yastığa gözümü kapattığımda aklıma bin tane şey geliyo sağa dön sola dön düşünmek istemiyorum ama olmuyo kafamda bişeyler canlanıyor dediğini yapıcam ama teşekkür ederim
ecemm-6161 Yasoolin yap bacım seytana izin verme dinine sıkıca bağlan o zaman bak nasıl rahatlıcakdın agzındsn zikir bismillah eksik olmasın abdestli olmaya özen göster
durucinar Kelim melhemi olsa başına surermis benimki o hesap 😁 herkes osura osura uyuyor ben zombi ayakta 😭