Hatice3443 Oğlumun ateşi 39 derece pedifen verince düşüyo sonra tekrar çıkıyo 8 aylık neden çıkmış olabilir ateşi üşütme belirtisi yok
efulim Hatice3443 Geçmüş olsun öncelikle enfeksiyon olabilir idrar yolu yada gribal doktora bi görünün her ihtimale karşı
Hatice3443 Keskeuyusamm 10 gün önce bakıldı değerlerine canım bi sorun yok dendi akşamdan beri ateşi düşmüyo acaba diş mi dedim ama sabah doktora gidicem tekrar diş belirtileri neler acaba
Ankakusu35 Hatice3443 huzursuzluk ağlayarak uyanma salya artışı çok be sulu kaka yapması bizde de bunlar belirtileri. Bende nöbetteyim akşamdan beri ateşimiz var üşütme belirtisi bizde de yok bende dişe bağladım inşallah öyledir
Hatice3443 Ankakusu35 bende şaşırdım artık nabıcamı sadece ateş var dişe yoramıyorum ilaçla kontrol edebiliyorum korkum ya covid olma ihtimali düşmeyen ateş belirtisi var bu ihtimali düşünmek bile korkutucu 😦 inşaallah atlatırız bi an önce sizede geçmiş olsun
Hatice3443 Ankakusu35 Sabah doktora gittik orta kulakta kızarıklık var biraz dedi o yapmış ateşi iğne yaptı yapınca ateş düştü direk çok şükür iyiyiz ama gece doktora gitmediğime pişman oldum çok teşekkürler ☺️ Siz nasıl oldunuz
Ankakusu35 Hatice3443 allah şifa versin sabah yine ateşi vardı ilaç verdim diş ateşi üç gün sürüyomuş takip edicem salyaları akıyo çünkü geçmezse cumartesi bende doktora götürücem