Aysel_11 Sevgili anneler ebem aradı 9. Ayda normalde aşı yok ama yazı geldi 12 ayda olacak aşının ilk dozu 9. Ayda da olacak falan dedi sizler vurundunuz mu acaba
fistikli_gaymakli_baklava Aysel_11 9 ay 6 gunluguz 6 gün önce gittim asi falan yok dedi hemşire sadece kilo boy baş çevresi ölçüldü birde kan alındı
Aysel_11 Emir123ali teşekkür ederim içim rahatladı eşimde araştır hemen gidip yaptırmayalimm bilmem ne dedi de
Ndmdmr Bize de doktorumuz dokuzuncu ayda kızamık aşısı var dedi okuduğuma göre göçmenlerin çoğalmasından dolayı tekrar aşı takvimine eklenmiş normalde yokmuş piyangodan çıkmış
Vuslat23 Aysel_11 bna zorunlu degıl zaten 12 de yapılıyor o aşı , mültecıler için yapılıyormuş , önlem, istıyorsanızda gelın yapalım dedı
durucinar Oğluma kızamık için vuruldu bu Suriyeliler geldiğinden beri varmış 9.ayda asi kolumuzdan vurulduk bizde
Oyku_nisa Aysel_11 Evet 9. Ayda aşı var ben bikac gün gidememistim sağlık ocağından sürekli aradılar msj attılar götürdüm vurdurdum 12. Ayda yine aşı var zaten aşı kartına yazıyorlar ne zaman olacagini bence vurdur hiçbir aşıyı kacirma derim