Sedaaras Kizlar yaklaşık bir buçuk aydır pamukçuk ile mücadele ediyorum bebeğimin ağzındaki pamukçuklar geçmek bilmedi doktorum mikostatin diye bir damla verdi kullandım hergun karbonatlı suyla temizledm ama pek faydasını görmedim sizce napmaliyim fikri olan varmı bebislerinizde çıkınca nasıl gecirdiniz
cylnchngr Sedaaras pamukçuk nasıl bişey oluyo bizim kızında dilinde beyaz beyaz şeyler var ama rahatsız ediyomuş gibi durmuyo kontrollerde doktorda görüyo ama bişey demiyor
Gamze001 Sedaaras kendi haline bırak bizimde war hiç uğraşmadım her bebekte olan bişi bu sütten kaynaklı zamanla kendi geçer zaten
NekwaSultan Sedaaras canim susuzluk başlıca sebebi 2. Oglumda da ayni sorunu yaşadim öyle çözdüm. Kaynamis soğumuş su ver bol bol. Bir de kardaddut şurubu iyi gelmiyormuş eczanede satilio
Karakiz Sedaaras bizimde baya surdu esim gitti karadut pekmezi aldi agzina yedirdik emzig8ne batirdim 3 g7nde gecti ilk oglumdada yapmistim aynisi hatta ewde yapmisti kaynanam ilk oglumda gecince vermezsiniz saten deneyin derim ben hala emzigine azcik batiriyrm
Arascyln Sedaaras her emzirmeden sonra su ver bi çay kaşığı.sağlık ocağın da ki ebemiz öyle demişti bize.bide karbonatı nasıl yapıosun
Sedaaras @Arascyln#136593bebegim 3aylik su vermek doğru olurmu Yarım su bardagi suyun içine 1 buçuk kaşığı karbonat koyup gazlı bezle temizliyrm