smystgl Bebeğim 3 aylık ben nezleyim maskeyle emzirip çok yanaşmamaya çalışıyorum fakat akşamdan beri kuru öksürüğü var anne sütüyle besleniyor ne yapabilirim
BirgulK smystgl burun akıntısı hapşırma var mı? Benim bebeğim 5aylık bu aralar rsv diye bir virüsün salgını varmış ekim Mart aylarında aktif oluyormuş bebeğimin öksürük hapşırma burun akıntısı artınca acile götürdük testi pozitif çıktı :( bu şikayetleriniz varsa doktorunuza başvurun derim
Splash-Splash-Love smystgl Odayı nemli tutun kuru öksürük ise rahatlar. Bol bol emzirin başka bişey yapamazsınız ama kendiniz nane limon içebilirsiniz geçmiş olsun 🌺
incimercan smystgl sarımsak esip zeytinyağında bekletin biraz ayak altına sürüp çorap geçirin uykusunda rahatlar. Başını da hafif yüksekte olacak şekilde yatırın öksürük durumunda. Geçmiş olsun
smystgl pamukanneee sadece anne sütüyle besliyorum naneyi nasıl verebilirim? Yağ olarak mı diyorsunuz
Ay35gok Sarimsagi rendeleyin zeytin yagiyla karistirin ayagin altina sürün ben denemedim ama iyi geldigini soyluyor herkez
smystgl BirgulK burun akıntısı yok ama hapşırma var evet. 11 aylık yeğenimde de enfeksiyon vardı ve aynı ortamda bulundular mecburen. Muhtemelen kaptık biz de takipteyim yarın götüreceğim sanırım:(
Nazlicicegim incimercan öncesinde dolapta bekletiyor musunuz karışımı ve hazırladıktan sonra ne kadar dinlendiriyorsunuz
smystgl incimercan teşekkür ederim bunu yapıcam. Zaten nezlesi de başladı burnu dolmuş. İnşallah hemen toparlar çok sağolun🙏🏻
Alp657 Burnunu temizleyin bol bol birde en yakın sağlık kuruluşuna gidip en azından öksürük şurubu alın broşları dolmasın bronşitle uğraşmak zorunda kalırsınız daha ağır ve hemen geçen bişey değil çok uğraşırsınız geçmiş olsun
BirgulK Surprizkutusu çok şükür daha iyi bugün şurubu bıraktık ve farklı bir burun spreyine geçtik hala arada öksürüyor hırıltı geliyor ama ilk günlere göre çok çok daha iyi sorduğunuz için çok teşekkürler 😍😊