MehmetMuhsin Merhaba arkadaşlar bebeğim 3.5 aylık oldu ve kafasının arkası düzleşmeye başladı ben kafasını döndürdükce o tekrar çeviriyor siz ne yapıyorsunuz bu durumu yaşayan var mı yastık önerisi olan var mı işe yarar mı acaba?
Gizoooo MehmetMuhsin ben aldım hiç yatmadı ben kafasını koyuyorum o kayıyor 🤣 artık ken sağ sola dönerek uyuyor 6 aylık
57ezgi MehmetMuhsin bizimkide öyleydi o yastığıda kullandık aman ne bileyim bi şekilde düz oldu kafası aman dedim ne hastalıklar var kafası öyle olsun nolcak dedim ama biraz büyüyünce yüzüstü yatmaya başladı 7.5 aylık oldu şimdi düzlük gitti epey düzeliyormuş yani
E_kirkin0 MehmetMuhsin ben pek yararını göremedim fakat bebeğim sadece sağ tarafa yatardı sola asla yatmazdı kafası abartmıyorum elips gibiydi 3 aylık falandı sola da yatmaya başladı sadece sola yatırıyorum baya baya düzeldi tam düzelmesini bekliyorum şuan iki taraflı yatırmak için
Alinin_annesi1 MehmetMuhsin ben de düz kafa yastığını kullanıyorum ama oyun halisinda falan uyku anında pamuk yastik kullanıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum
MehmetMuhsin Benim oğlumda 3 aylık olana kadar bi sağa bi sola kendi çeviriyordu hatta kaynanam sivri kafa oldu diyip durdu ama artık hep düz yatıyor inşallah düzelir boşuna yastık almaya gerek yok anladığım kadarıyla
E_kirkin0 MehmetMuhsin bir kaç doktor gezmiştim ben zaten sağa sola yatması gerektiğini söylemişlerdi dik asla yatırma demişti hepsi
MehmetMuhsin E_kirkin0 bende şimdi gece uykusuna yatırınca arkasına yastık koyuyorum yan yatsın diye bi süre yatıyor sonra çeviriyor kafasını ee gündüz de genelde sırt üstü yatıyor insan napacağını şaşırıyor ya 😅