Koalina Kızlar malum altın aldı başını gidiyor çeyrek gram almak imkansız oldu kenara koymak için. Sizce yarım gram yada çeyrek gram almak mantıklımı ?
Mom4565 Koalina Ben direk para atiyorum zaten yeni doğum yaptım çocuk parası ve karensim geliyor daha iyi bu vesileyle ile başladım
57ezgi Koalina tabiki her daim mantıklı uzun vadeli düşünüyorsan ama bugğn al 2 ay sonra satcam kafasındaysan tabi ki alma
SonSerce Koalina zamanında 5640 liraya aldığımız 40 gr altın şuan 22 bin küsürDÜ. Biz 10 bine bozdurmasaydık… Altın her zaman kazandırır akarı kokarı yok. Ama uzun vadede kazandırır. Kısa sürelerde al sat yapacaksanız zarar etme olasılığınız var.
Koalina anayimbenn Aynen bende bu düşüncedeyim herşeyi geçtim bir sürü ileride sünnet düğünü düğün olcak insan var ona bari ele çıka gelir diyorum😂
Koalina Mom4565 Para atıyorum derken nereye canım. Parada biriktiriyorum eşime sinir oluyorum aslında benim baya bir birik işim var onlarla altın alalım dedim fırladı alsaydık baya akrdaydık😒 adam altına takık ya
Koalina 57ezgi yok canım uzun vadeli yani ilerde zaten bir sürü takmamız gerekn altınlarda var hani ilerde bizim için bi rahatlık olur dedim
Koalina SonSerce Yok canım en azından bu aldığım ufakları ileriye dönük dedim kocamın altına alerjisi var🙄
Mom4565 Koalina canım benim param hesabıma geliyor doğum yaptığım için devlet bana 2 yıl para veriyor cocyguma da 18 yaşına kadar eşim hiç dokunmaz onlara hesabimda birikir ilk çocuğumun parasını da öyle biriktirdim yatırım yaptım
Koalina 57ezgi Yaa çok sevindim o zaman o zaman almaya devam ediyim ben gene içim rahatladı vallahi :)
Mom4565 fgnrcp2704 karens diyolar doğum yapan her kadının hakkı 15bin euro ödüyor devlet 150 bin TL Türk parası çocuğa da 18 yaşına kadar ihtiyaç parası canım
Koalina Mom4565 Uff pek uzakmış 😅 ama harika bişey ya kadına çocuğa değer veriliyor burdada olsa keşke
Mom4565 Koalina Tabiki kadın ve çocuk burda çok değerli devlet öyle imkanlar veriyor ki keşke Türkiye de de olsa keşke çok kötü Türkiye nin halı Allah yardımcınız sun hepimizin canım