Mrv23rn Ohaezgi bulamaç tarzı yapıyorum hepsini haşlayıp biraz zeytinyağı ekleyip veriyorum bazende bu sebzelerin içine ekstra şehriye felan katıyorum
senamiray Mrv23rn sebzeleri küp küp doğrayıp pişiriyorum ev yapımı erişte falan veriyorum yeşilmercimek sebze meyve
Ohaezgi Mrv23rn belki artık öyle yemek istemiyordur normal vermeyi denediniz mi? Benim kızım bulamaçı kendi bıraktı yani baktım öğürüyor normale geçtim😇
cicekannesiii Mom5457 yok canim ek gidalari bitirmiyor bazen kaliyor aksam yemeklerini sevemedi bi turlu bn mamayi 150ye kdr yapiyorum ztn az az sık sık beslendigi icin yetiyor 1 yasindan sonra mamayi sabah ve gece vermeyi planliyorum😊
Mom5457 cicekannesiii aynen ben de azaltmayı düşünüyorum 150 en fazla içsin daha çok öğün yesin diye. Teşekkür ederim cevap için 🥰🤍
Mrv23rn Ohaezgi ben yumurtayı ve peyniri sadede verdim biraz tavada pişiripte verdim hiç yemedi zaten sonra doktorum yumurta vermemi istemedi bir süre onu bıraktım şuan sebzelerle ilerliyorum onlarıda püre yapıyorum çok hoşuna gidiyor😂🙂
Ohaezgi Mrv23rn blw deniyebilirsiniz hatta instagramdan birlikteanneyiz hesabını takip edin çok faydalı ben çoğu şeyi ordan öğrendim uyguladım🙏🏼