Ayssss1 Bıktım artık gerçekten burnu tıkalı değil karnı aç değil altı temiz gazı yok ama çocuk uyumuyor ne gece ne gündüz uyumuyor deliricem artık sallıyorum uyudu diye bırakıyorum 10 15 dk sonra uyanıyor uyumadıgından hep mızmız uyku çayı dediler doktora danıştım aldım yok yani oda bir işe yaramadı tam düzeldi diyorum yine aynı ne yapacağımı şaşırdım artık ya 😞 resmen bitmiş durumdayım 3 buçuk ay bana 10 sene gibi her çocuk mu böyle olur bende mi var bir problem ben anlamadım artık
Handannnn Altayyas Ayssss1 7 aylık oğlumda öyle uykusu var ama uyumuyor daha doğrusu dalamıyor yastığa alıyorum kıvranıyor en son çare telefondan ayetel kürsi açıp öyle sallamayı deniyorum bazen işe yarıyor baZende banamısın demiyor umarım bu bir süreçtir🙏
Altayyas Canım bende de aynı durum , gunduz hiç uyumaz uyukusu var , 1 saat kesintisiz uyudugu olmadı 4 aylıgız şuan , gazlı l bir bebek
Hafsacicegim 1buck aylık aynı uykusu var ama dalamiyo 10 DKK da bı kivraniyo kucağımda uyuyoo çaresini bilen varsa solesin valla cildrdim
Ayssss1 Hafsacicegim ay valla benimki 1 buçuk aylıkken gece uyumaz gündüz uyurdu ona sinirlenirdim şimdi diyorum keşke yine öyle olsa en azından gündüz yine onunla uyuyordum şimdi ne gece ne gündüz uyumuyor isterseniz yüs üstü uyutun ben uyuduğu zaman yüz üstü yatırıyorum daha rahat oluyor