Mihranimmm Düşme sonrası herhangi bir problem kaç saate belli olur arkadaşlar? Kusma gözlerde kayma falan yok. Üstünden 2 saat geçti uykusu geldi uyudu. Kafasının arkasını vurdu kaydı sirt üstü düştü çok sert vurmadı sanki ama biraz ağlayıp sustu.
[silindi] Mihranimmm Bugun oğlum yüksek yataktan düştü. Agladi ama sustu. 2 saat kontrol ettim sonra uyumasina izin verdim. Insallah birsey olmamistir yavrularimiza..
Seyma_Mirza Mihranimmm benim oğlum da geriye doğru düştü biraz ağladı ama bir saatten fazla oldu yeni uyuttum geçmiş olsun sizede
BeyzanurMelisa Mihranimmm Bizde yaşadık doktora gittigimizde bığıldaginda çöküklük yoksa şiddetli bi kusma yoksa 2-3 saat gözlemleyin dedi ama biz tomografi çektirdik ve hastande 2-3 saat gözetim altinda bekledik herhangi bir sorun olmadı Allah’a şükür
Birkucuksayrameselesi Mihranimmm ilk yataktan dustgunde goturmustum doktora cok panikleyip. Bisi yoktu şükür. 2 saat uyutma dedi sonra aralikli olarak kontrol et dedi bi sknti olursa getirrsjn demisti ardinda kac dusme yasandi kimbilir.
Mihranimmm [silindi] insallah canim.insallah. gözümün önünde uzandı pat diye parkeye nasil tutamadım diye kızıyorum kendime
Seyma_Mirza Mihranimmm eşimin amcasının oğluyla oynuyordu çocuk geri bı hareket yaptı geriye düştü. Halıya doğru ağladı biraz
Basak2811 Mihranimmm Benim oğlumda 30 cm koltuktan yeri düştü hemen götürdüm hastaneye ne olur ne olmaz diye siz nasıl durabildiniz ?☺️