KayraninAnnesii Merhaba güzel anneler , bebeğim 2 ay 25 günlük dilini çiğniyor anlam veremiyorum niye yaşayan var mı acaba sürekli döndürüyor dilini içeride çiğniyor 😩 yaşayan var mı bu durumu
YavuzCagan KayraninAnnesii 11 aylık oglum oda aynısını yapıyor vıdeo falan cekıyorum bazen annemlere atıyorum dıyolar ne yiyo halbuki bomboş ağzı bilen yazsa keşke 😂
irva KayraninAnnesii Ağızda sıvı toplanmasından dolayı yaparlar genelde salyadan yani.😊 Ama kötü bir şey değil merak etme.
KayraninAnnesii YavuzCagan korkuyorum bazen ağzına bir şey mi girdi diye koşuyorum dilini çiğniyor🤣 bilen varsa buradayımmmm
ArdicEge KayraninAnnesii ay bizimkide 2.ayından beri yapiyor suan 4 ay 20 günlük hala cigniyor, agzında bisey var sanıyorum sürekli🙈😅
Ayla_arkn KayraninAnnesii canım pamukçuk olmuş olabilir şimdi benim bebeğimde öyle yapıyordu ağzına baktım pamukçuk olmuş karbonatlı suyla temizledim
hvvylmz KayraninAnnesii bizim burda yaşlılarımız dilini çiğneyen bebek nazar almış derler başka bir açiklamasınyoktu 🤭