istanbullugelin34 Erkek anneleri aranizda bebeğini sünnet ettiren varmı hangi hastanede yaptirdiniz özellikle istanbul anadolu yakası
Gizoooo istanbullugelin34 canım ben ümran tıp merkezinde yaptırdım çünkü bütün özeller deli gibi para istiyorlar 350tlmi neydi ve adam sürekli sünnet yaptığı için daha güvenilir geldi çünkü diğerleri ayda 10 sünnet yapıyorsa o günde 3-4 sünnet yapıyor tatlı bir amcaydı
Gizoooo istanbullugelin34 25 günlükten yaptırdım canım 3-4 günde iyileşti kesinlikle tavsiye ederim erkenden yatır canım
istanbullugelin34 Gizoooo yok zaten erkenden yaptırmak istiyorum daha 4 günlük bebeğim ama araştiriyorum nerede yaptırabilirim diye sen doktordan falan memnun kaldin mi bir sorun yasanmadi dimi
Gizoooo istanbullugelin34 hiç bir sorun yaşamadık ilk gece huzursuzluk olur dediler ama olmadı kremler verdi kremleri sürdüm 3 günde iyileşti
Alpbeybi istanbullugelin34 4400 sanırım, biz bebek Acıbadem’de doğduğu için 3800 ödedik. Çok memnun kaldığımız bi hastane genel olarak orayı tercih ediyoruz 🙌🏻 Bütçenizi bilmediğim için yazdım