Mom620 Arkadaşlar bebeğim iki buçuk aylık hem ishali var hem de kusma neden olabilir bilen var mı yaşadığımız yerde çocuk doktoru gitmiş yani yok başka yere randevuda hemen bulamadım ne yapmalıyım acaba
1lina1anne Mom620 ates ve ishal sikinti herhangi vurus olabilir mesela roto vurusu allah korusun kaka tahlili almak zorundalar kotu olur susuz kalir cok kucuk yapmiyolarsa sikayet edin
Gltr_2020 Mom620 Canim 17 aylik.benim kizimda aynis ekil 3 gundur acile gittik bagirsak enfeksiyonu dedi serum takildi gotur kesin susuz kalirsa kotu olur hem ishal hem kusma iyi degil susuz kalir cnm cok gecmis olsun
Raziyeee Mom620 kaka tahlili yaptırın mutlaka dizanteri olabilir benim oğlumda da yaşadık aynı durumu
Mom620 irva okumuşlar ama adam olamamışlar madem dalga geçip güleceksen hiç oraya gitme😏milletinde canını sıkma
Mom620 Gltr_2020 sağolun valla geçen götürdüm hiç bakmadılar ki kakasına çocuk doktoru baksın dediler oda yok Pazartesi gününe randevu aldım o zamana kadar bişey olmaz demi canım korkuyorum
Raziyeee Mom620 1 gün hastanede kaldık dizanterisi yüksek çıkmıştı aynı sizdeki bulgular gibiydi daha sonra ilaç tedavisi ile 1 haftada topladık çok şükür