kucukcivcivimm Alygkc Dip köşe temizlik gibi olmuyor tabiki ama Ben ayda 1 dip köşe heryeri temizliyorum 2 günde bir de onu çalıştırıyorum. En azından etrafın kabasını alıyor ve tekrar temizlik yaptığımda zorlanmıyorum.
cocomelon33 Alygkc kullanıyorum çok memnunum kendine yapacağın en büyük iyilik olur.Sürekli ev süpürmekten kurtuldum valla
[silindi] Alygkc Kızım emekliyor ve kesinlikle süpürge actirmiyor hoş onsuz tuvalete bile gidemiyorum. Haliyle robot süpürge bayagi işimi kolayliyo. Surundugu yerlerin kabasi sabasi gitmis oluyor
cocomelon33 Alygkc https://ty.gl/wgptaia71w bunu aldık xiaomi .Biz 2350 ye almıştık baya pahalanmış şuan
Wolverine Alygkc Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum. Ama alacaksan dikkat edecegin şey koltuk bacakların yuksekligine göre bir model al bir de sensörü olan olursa çok daha iyi olur senin için. Bulaşık makinesi çamaşır makinesi kadar ihtiyaç eve.
ssnnmm Alygkc günlük temizlik için mükemmel birşey ayda bir dip temizlik için birini alıyorum yetiyor
Deletedmom78654 Alygkc bende kullanıyorum yeni aldık sayılır , güzel memnunum . Genel temizlik için değil günlük rutin temizlik için kurtarıcı gerçekten . Hele ki ben çalışıyroum işe gittiğimde açıyorum geldiğimde rahat oluyor. Siliyor süpürüyor