minikoalam Kizimin cok fazla oyuncagi yok genelde pelus ayiciklari var birde arabasi var o kadar bunca zaman almadim neden derseniz hep bir sekilde bahcede balkonda parkta havuzda kalanida tencere tava ile oyalaniyordu :) ama bu kış hep evde olucan oda simdiden cok sıkılmaya basladi çantalarımla ev ayakkabisi olan pelus panduflarla falab oynuyor o yüzden 250-300₺ kadar butce ayırdım oyuncak icin ama ne alsam bilemiyorum legolar ile oynayabilir mi ne tarz lego almaliyim ya da oyuncak viledasi var ilgisini cekiyor o tarzda gene süpürge falanmi almalıyım hic bilemiyorum sizler ne tarz oyuncaklar kullaniyorsunuz tak çıkart tarzindami yoksa bebekli setli oyuncaklar falanmi akil verin bacılar:)
Ebru-isil minikoalam Lego duplo aldık 15 aylıkken falan şimdi 18 aylık dedo dedo diye görünce istiyor çok seviyor babasıyla güzel vakit geçiriyorlar bişiler yapıp.
BalkizimBaloglum2 Bende manyetik meyveler sebzeler harfler sayılar aldim 19 aylikken cok hoşuna gitti buzdolabına yapıştırıp çıkarıyor oyun kurup hem öğreniyoruz iyi vakit geçiriyor
minikoalam BalkizimBaloglum2 manyetik harfler vardi bende taa dogmadan almistim ben kendi ismimizi falan yazmistim dolaba sonradan emekleme döneminde kizimda biraz oynadi ama cok ilgisini cekmedi
Cgdmltr93 minikoalam bi çok oyuncak almamıza rağmen en oyalayıcı kaydırak oldu ikinci el bi uygulamadan 50 liraya ufak bi kaydırak aldım kendi çıkıyor kayıyor oyuncaklarını kaydırıyor çok seviyor
minikoalam Cgdmltr93 kaydiragi köydeki evimizde vae canim bahcede salincak ve kaydirak o yüzden eve tekrar alip koymak istemiyorum evde yerim pek yok
minikoalam 57ezgi evet onlara bakayim ben evde hep tencere kapaklarıni eslestiriyo tak cikart falan :)
Yerfistigininannesi minikoalam bul tak ahsa üzerinde hayvanlar var 20tlye almıştım şimdi onunla çok güzel oyalanoyo legolara bakiyo magnet seklinde hayvanlar var buzdolabina yapistiryorum onunla oynuyoruz soruyorum o seslerini çıkartiyo ev de oyun hamuru yaotim bizde 19aylogiz
57ezgi minikoalam aynen bende herşeyini online alıyorum ama marketlere de gelince kaçırmak istemiyorum saklıyorum büyük yaş grubuna göre alsamda zamanı gelince vericem
Elmass42 minikoalam lego,ahşap balık tutma,eğitici set,eşleştirme oyunları mesela kayıp çoraplar var, renkli yumurtalar var, bu sekil de şeyler tercih edin bence