Anneyim_35 Kızım hapşırıp öksürmeye başladı bugün sanırım yarın daha kötü olucak hemen be yapabilirim toparlaması için hasta olmaması için inanın hastalık kaldıracak halim yok 9 aylık oğluma bulaşcak bide
kucukprensinannesi Anneyim_35 öksürük için sarımsak zeytinyağı karışımı yapıp ayak altlarına sürebilirsiniz
Ebru-isil Anneyim_35 ıhlamur olabilir.Öksürğk ve geniz için soğana karanfil saplayıp başucuna koymak da iyi geliyor diyorlar
Ozgdfn Anneyim_35 benim kızımda aynı şekildeydi buna ilave bide ateş vardı doktora gittik bronsiolit olmuş. Bence sizde aksatmayin ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun 🌷
Anneyim_35 kucukprensinannesi bne onu Bi kere ateş işin diye okuyup yapmıştım saha sonra öksürüğe iyi geldiğini de duydum deniyim onu da teşekkür ediyorum
Anneyim_35 Ozgdfn teşekkür ederim nasıl bişry ki o hastalık sonuçta belirtileri grip soğuk algınlığı gibi size de geçmiş olsun
Ozgdfn Anneyim_35 çok teşekkürler. İki üç gündür düşmeyen ateş vardı sonra hırıltılı öksürük balgamli öksürük olmaya başladı burun tıkanıklığı.cigerlere inmiş hemen . Allah şifa versin tüm bebeklere🙏