Zeyzeyyyyy Arkadaşlar işaret tırnaklarımda minik çukurcuklar oldu hayretler içindeyim neden böyle oluyor acaba başına gelen varmı hangi bölüme gitmeliyim
Deterjanhanim Zeyzeyyyyy bu bı vitamin eksikligiydi ya galiba tam hatırlamıyorum daha iyi bilen biri varsa bilgilendirir mutlaka
Zeyzeyyyyy Deterjanhanim sedef yazıyor instgramda şaşırdım kaldım kime gitsem doktora acaba inşallah yazan olur ya
Deterjanhanim Zeyzeyyyyy bendede oluyor arada bu dediğiniz ama sedef olduğunu bilmiyordum tırnaklarda ki beyaz lekeler ve böyle minik çukurların vitamin eksikliğinden kaynaklandığını hatırlıyorum. Sedef deride olan bir hastalık diye biliyorum tırnakta ilk defa duydum
Zeyzeyyyyy Deterjanhanim bende ilk defa duydum ben zaten yıllardır sedefim geçer tekrarlar ilaçlarla sürer böyle ama elime böyle olması korktum tırnağımda olmasını istemem çok zor geçer
Zeyzeyyyyy Deterjanhanim geçmiyorki 1 aydır bekliyorum doktora gidicem ama hangi bölüme bilmiyorum artıyor gibi gececeğine
Deterjanhanim Zeyzeyyyyy cildiye bakiyomudur acaba. Aslında 182yi arayıp randevu alırken şikayetinizi söylediğiniz de ilgili bölüme yönlendiriyorlar bı sorun isterseniz
Zeyzeyyyyy Deterjanhanim ben bi sağlık ocağınada soruyum yarın olmadı ilk önce belki onlar ilaç verir