Tugbadeniz1 Arkadaşlar doktora gittik 10 gün önce felan bıngıldak kapanmak üzere dedi bende tedirgin oldum sorun olurmu veya bu durumla karşılaşan oldumu
Serrax Tugbadeniz1 bıngıldağı kapalı doğdu oğlumuz,telaşınızı anlıyorum aynılarını yaşadım ama çok şükür elhamdulillah Rabbim korktuğumuz yere uğratmadı,düzenli büyüme varsa sorun yok😊 şu an 7 aylık 44,5 cm başı🧿
Erenefes Tugbadeniz1 baş büyüyorsa sıkıntı yok canım dert etme. Her ay düzenli baş çevresini ölçtür birde d vitamini kesiyorlar bu durumda doktoruna sor mutlaka
miniklerinannesi06 Bizde 2 aylik kontrolde ayni sorunla karsilastik kpaanmak uzere bizimkide doktor bas cevresi buyudugu surece korkulacak bsey yok dedi insallah birsey cikmaz
curlymomms miniklerinannesi06 merhaba bizimde 3 ayda kapanmis gibiydi sureciniz nasil gecti bir sikinti varmi cocugunuzdaaa
Bebitomm Korkutmak istemem internette okuduğum kadarı ile iyi birşey değildi başka doktora daha gösterin bence
Tugbadeniz1 Erenefes evet d vitamini kesmesini duydum 4 ay biticek 2 gün sonra inşallah bir sorun olmaz