Mlshtc Bebeğim 4aylık bugun doktor kontrolüne gittik bebeğim kilo kaybetmiş. Doktor kan ve idrar testi istedi benim gibi bir durum başına gelen varmı çok panik yaptım.
Melikeeeecansuu Mlshtc ben oglumu süreklı emzırıyorum. Şuan 5 ay 10 günlük rahat 2 ay 2 buçuk aydır kilo almıyor. Synı kiloda doktor 4 aydan sonra kilo alımı yavaslar hareketlı oldukları için dedi
Ebru-isil Mlshtc anladım canım kızım da 4 aylıkken gece uyanmıyordu ben de emzirmemiştim gece emzirmelerini arttır demişlerdi belki ondan olabilir diye yaZdım
Melikeeeecansuu 3MelekAnnesi3 kılosu aynı duruyor bende bılmıyorum ama oğlum cok hareketlı oyuzden galıba
3MelekAnnesi3 Melikeeeecansuu bu imkansız cnm onun asıl suan alması lazım doyduguna emin misin simdedne kilo alımı durursa yasından sonra napcan gelişimi geri kalır bence bunu doktoruna detaylı konus
Melikeeeecansuu 3MelekAnnesi3 5 ay 11 gunkuk şuan kılosu 7900 dü 2 ay önce yanı 4 aylıkken felan doktor zaten önden gıdıyor takma pek dedı
Melikeeeecansuu Şimdi tartıda oglumu kucagıma alıp tarttım sonra tek tartıldım çıkardım 8bucuk kılo görünüyor almıstır belkı ama 2ay boyunca almadıgına emınım buqun tekrar tartım bı saglık ocagında 3MelekAnnesi3
3MelekAnnesi3 Melikeeeecansuu hani önden gitmesi sorun degil de canım her ay kilo alımı sart düzenli beslendiğini geliştiğini ordan anlıyorlar o yüzden dedim yanlıs anlama cnm
Melikeeeecansuu 3MelekAnnesi3 yok canım neden yanlış anlim. Bende tuhafıma gıttı doktor kılosu ıyı bırsey olmaz dıyınce bı ay daha beklım kılo almazsa doktora gıdecektım