SvmBkr Merhaba Anneler bebeğim 6 ay 8 Günlük hiçbir ek gidaya agzını acmıyo reddediyo sürekli kafasını ceviriyo agzını kilitliyo Herseyi deniyorum olmuyo Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Babyalina SvmBkr Kaşıkla yemeyi reddediyor olabilir önce parmağınızla vermeyi deneyin ve siz yemek yerken yedirin onada ağzınızı şapırdatın ilgisini çekiyor doktorumuz öyle demişti. Benim kızımda tek başına yemez bende ufakta olsa bişeyler yerim yanında oda ister öyle veririm
Deletedmom_14 SvmBkr aynisini ben de yasiyorum benim kizim da 5 ay 19 gunluk, asla ağzını açmıyo, kafasını çeviriyo.
Gizo87 SvmBkr 6 ay 11 günlük ben de aynı durumdayım. Sevmiyor, yemiyor. Çoğu zaman kaşığı istemiyor. Elimden alıyor asılıyor. Parmakla vermeyi deneyin. Bir iki çay kaşığı ancak yiyor o da öğürerek. Sabırla zorlamadan devam ediyorum. İnşallah düzelir.
Papatyamelek Benim bebegimde 6ay 14 günlük ilk baslarda bebegimde dediginiz sekilde redediyordu suanda cok güzel yiyor baslarda normal
SvmBkr Deletedmom_14 5. Ayında basladım yavas yavas vermeye hala aynı hiç istemiyo bas cevirip agzını kilitliyo