Tosbikkiz Kızlar son çare kimyon kullanmayı düşünüyorum nasıl yapıldığını bilenler yazabilir mi bebeğe de veriliyormuş veren ve faydasını gören var mı
bebekzeynep Tosbikkiz gaz için diyrsun galiba canm 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı atp bi taşm kaynatyrdm ben bebeğiniz ne kadarlık bilmiyrm ama 1 2 çay kaşığı verebilirsinz
Cgdmltr93 Tosbikkiz kolik bebeği olan biri olarak bütün gaz ilaçlarını kullandım tek çözüm kimyon çayıydı. 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı kimyon koyup kaynattım. Hem kendim içtim hem bebeğime verdim. 2 aydan sonra vermiştim
bebekzeynep Tosbikkiz ben 20 günden sonra kullanmaya başlamıştım canm kaç tane gaz damlası aldık onlardan daha çok işe yaradı ama size nasl olur bilemem
bebekzeynep Tosbikkiz Birde onuda damla gibi saatli verirseniz işe yaryr bence.. ilk bende vermeye korkmuştum ama sonra baktm gaz damlalarnn içindede kimyon var verdim artk
HelensMom Ben sabah akşam bir çay kaşığı kimyonu yemeğimin üstüne döküp yiyorum. Acaba çay hali daha mı etkili? Benim çocuğumun da çok sancısı var
Bety Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bebeğe verilmiyor 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı kimyonun üstüne sıcak su döküp demlenmesini bekliyorsunuz çökünce dibine içiyorsunuz siZin sütünüzden bebeğe geçiyor