BalkizimBaloglum2 Kizlar bebeklerinize kuru yemişleri findik kaju badem nasil veriyorsunuz benim kizim seviyor bütün bütün veriyorum ama afedersiniz parça parça cikiyor kakasindan annemde bütün verme ez öyle ver diyor ama benim kiz kendisi yemeyi seviyor hic faydalanamazmi acaba vitaminlerinden sizler nasil veriyorsunuz bu arada kızım 20 aylik 🤔
acimavi BalkizimBaloglum2 ben tırnkalarımla minik minik koparıp veriyorum, bir kere de havanda dövüp çay kaşıgıyla vermiştim, öyle biraz etraf kirleniyor :)
Mamaqueen BalkizimBaloglum2 3 yasina kadar bütün verilmemeli cigerlere kacma ihtimali varmis Allah korusun
Alyaninannesi_ BalkizimBaloglum2 tam çiğnemiyodur büyük ihtimalle. Büyün değil de 2-3 e bölüp öyle koyabilrsin önüne. Kızım da 2 yaşında bütün yemeye başlamıştı ama ben yine de 2 ye bölüp veriyodm boğazına kaçar bse olur die şmdi 3 yaşa yaklaştık artık bi çoğunu rahatça yiyebiliyor arada bizde de bezinden tam çıkan oluyo ama nadir. Toz halinde yedirmek daha riskli bence o daha çabuk boğazına kaçar, çocukların şeyi belli olmuyo yerken Güler falan uğraşır durursunuz.
Deletedmom5284 3 yaşına kadar kuruyemiş verilmemeli diye biliyorum, toz haline getirip ver demişti kızımın doktoru
Selinisbilir 2 yasindayiz buvune kadar hep rendeleyip yogurtlarina koydum, daha yeni yeni kendi istiyor kemiriyor birazcik, ve biz alerjik bebek oldugu icin sadece ceviz verebiliyoruz. Kaju falan alerjintetikleyebiliyormus erken donemde bilginiz olsun