SnEfe12 Ankara’daki annişler 29-30-31 ekim de altınpark expocenter de kocamaaaaan bi festival var. Giyim festivali. Bütüüüün paralarımızı alıp oraya koşalım 😂 Festivale katılacak anneler Elleri görelim 🙋♀️ 🌺
Duygu444 SnEfe12 İstanbulda yaşıyorum avmlerine gidip tek tek mağazaları gezdim o kadar kötü kumaşlar ki resmen Eminönü’nden Merter’den alıyorlar kendi etiketlerini basıyorlar çok dandik ve aşırı pahalı. Sadece terzi dükkanı ve Aybike’nin ürünleri iyi o da çok pahalı zaten
kahvelianne SnEfe12 tesettürle alakası olmayan bir kadın ve tayfası moda diye uyduruyorlar kafasına takmış bi huni kapalıyız diye geziyorlar para kazandırmayın bence onlara naçizane fikrim
Monarasa37 kahvelianne Çok doğru şimdiler zaten kapalı açık fomenler örnek olacakları yerde kötü örnek oluyorlar boyunları açık sorsan kapalıyız ve bunu normalleştirdiler eskiler bu yüzünden mi savaştılar yüksek kitleye sahipler örnek olacaklarına kötü örnek oluyorlar şimdi boyun açmak moda oldu rabbim sonumuzu hayır etsin
Siyahii kahvelianne o kadar haklısın ki! Zaten o zeruj tayfasındaki moda adı altındaki tesettürlüler bir bir açılıyolar. Buda sadece reklam için kapandıklarını kanıtlıyo.
kahvelianne SnEfe12 iyi olmuş o zaman bu postu açtıgınız gitmeyin boşverin mağazalardan yapın alışverişinizi 🥰
SnEfe12 Duygu444 aslında Ankara da çok tarzıma uygun kıyafet bulamadığım için festivale gitmeyi düşünmüştüm ama teşekkür ederim bilgilendirme için. Bi kaç marka var takip ettiğim :)
SnEfe12 Zorundamiyim terbiyenizi bozmayın beni de buna mecbur bırakmayın hanım efendi. Ben fenomen de değilim o kişileri de desteklemiyorum sadece alışveriş yapmayı seven sıradan bi insanım 🙂