123_azra Kızlar 5 ay 20 gunluk bebegım uyurken sıcramaya basladı ama oyle bir sıçrama ki kucagımdayken ben bile ürktüm 15 gun önce trafik kazası gecirmiştım tek basıma acaba onun etkısı bebege mı gectı dıye dusunuyorum yada bu ayda normal bir durummu sizce
e-kubra 123_azra benim bebeğim 3 aylık dogdugunda kuvezde kaldı4 gün sonra eve geldigimizde seslerden biraz korktu o gun bugündür sıcrayarak uyanıyor her zaman olmasa da her gün muhakkak oluyor. Mesela daha dün memede emerken uyudu bir çığlık attı dediginiz gibi ben bile korktum. Sanırım rüya görüyorlar ama nasıl giderilir bu olay bende bilmiyorum
Plt2020 Sanırım bu aylarda oluyor biz 6 aylık olduk bizde öyleydik şimdi de tam anlamıyla geçti sayılmaz
123_azra Plt2020 annenın duyguları sutten bebege gecer mi diye duymus tum o stersın ona gecmesınden korkuyorm
Plt2020 123_azra evet geçer geçiyor yani bence ben ne zaman sinirli stresli ilken emzirsem o da aynı şekilde agresif oluyor ama dediğim gibi o zamanlar benim de bebeğim öyleydi sen ne kadar iyi olursa bebeğin de o kadar iyi olur ❤️