kahvela Mama değişikliği yapmayı düşünüyorum ama forumda gezinirken birini emziren anneler birini emziremeyen anneler için yapıldığını okumuştum ama hangisi olduğundan emin değilim. Ben emziremiyorum bu arada. Kullananlar memnun mu içeriği temiz mi
Ozgeozaydin15 kahvela Sma optipro da kullandım comfort da kullandım. Comfort kilo aldırmıyor gözlemlerime göre o yüzden ben optipro kullanıyorum
F-Betul kahvela Comfort kabız ve gaza iyi geliyor bence comfort kullanın içinde biogaia var ben memnum.
Nazlideniz kahvela Ben emzirmiyorum, hep sma optipro kullandım. Şuan 2 numarada probiyotikli yazıyor onu kullanıyorum. Memnunum🥰
ElifAlmilamm kahvela 😅😅 biz ikisini de kullandık ilk comfort kullanıyorduk doktorumuzun önerisiyle comfort gaz sancısı ve kabızlığı engelliyor bebeğim 7 aylık oldu optiproya geçtik şimdi
Berna2205 kahvela merhaba bende sma optipro probiyotik kullanıyorum . Bildiğim kadarıyla optipro devam sütü anne sütüyle beslenen bebeklere destek amaçlı . Comfort biberon maması yani anne sütü alamayan bebekler için diye biliyorum . Emin değilim ama bende mama araştırırken öyle okumuştum.
kahvela Clouds ben onu doğduğundan beri kullanıyorum ama çok kusması olduğu için golden goata geçtim. Golden goat da kusunca leş gibi kokuyo o yüzden değişcem çocuğun midesini ekşitiyo demek ki diyorum
kahvela Deletedmom5284 benimki beş aylık olacak gaz dersi kalmadı istediğini kullanabilirim mi o zaman 😂
balbocegiannesi Sma optipro kullanıyorum kızıma. Aptamil kabiz yapınca bunu aldım bebeğim aldı bir sorunla karşılaşmadım. Ama ben emziriyorum doymazsa emmezse veriyorum